VESTIGING OV1-OV2-OV3

Elfde-Liniestraat 22
3500 Hasselt

Komende agendapunten

In de 'oASSe' (OV4) bieden wij het programma van het gewoon onderwijs aan aan leerlingen die omwille van hun motorische beperking (type 4) en/of autismespectrum stoornis (type  9) meer ondersteuning nodig hebben dan het gewoon onderwijs kan bieden.

Wij starten in september 2018 op met een eerste jaar A-stroom en B-stroom. De werking wordt jaar na jaar verder opgebouwd in samenwerking met het gewoon onderwijs. In aparte klassen voor leerlingen die dit nodig hebben en voor anderen zo inclusief mogelijk.

Vanaf de tweede graad in september 2020 willen we volgende studierichtingen inrichten:

• ASO studierichting wetenschappen
  • TSO studierichtingen
    • industri√ęle wetenschappen
    • grafische media
  • BSO studierichtingen
    • brood-en banketbakkerij
    • kantoor
    • verzorging voeding.

Toekomst: Afhankelijk van hun mogelijkheden zullen leerlingen voorbereid worden op herintegratie in het gewoon secundair of hoger onderwijs of tewerkstelling in het regulier arbeidscircuit.