Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Video image

Comment on Facebook

Mooi echt mooi gedaan

Super gedaan

2 weeks ago

SBSO De Dageraad

Beste ouders ,
Lieve leerlingen,

UPDATE CORONA - SCENARIO TOT EINDE SCHOOLJAAR
Vrijdag kwam het nieuws dat alle onderwijspartners, in overleg met de experts, voorstellen om de scholen de kans te geven dit schooljaar nog alle leerlingen weer naar school te laten komen vanaf 2 juni ( ten vroegste) .

Op dit moment zijn er in onze school nog GEEN VERANDERINGEN. We geven praktijkles op school aan de leerlingen van het 5 de jaar en ABO OV3 op de afgesproken dagen. Iedereen volgt verder preteaching . We zijn heel fier op jullie . Jullie doen dit schitterend !

Samen het schooljaar afsluiten is onze grootste wens,want we missen onze kids heel erg, maar de veiligheid van onze leerlingen en leerkrachten staan op nr 1. In de loop van volgende week brengen we de mogelijkheden in kaart en bekijken we wat haalbaar is, rekening houdend met de vooropgestelde veiligheidsmaatregelen.

We wachten nog even de officiΓ«le beslissing van de Veiligheidsraad af en houden jullie dan verder op de hoogte! Tegen het einde van de week vertrekt er opnieuw een brief met de nieuwe regelingen ,timing en voorwaarden .

Samen strijden we verder tegen corona. Hou het veilig en blijf gezond .We missen jullie !
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Zoals steeds, omwille van veiligheid en duidelijkheid, de nodige tijd nemen om grondig voorbereid de volgende stap te nemen. De Dageraad blijft op deze manier borg staan voor kwaliteit!

daar hebben de meeste scholen de capaciteit niet voor, aan wie hebben we dat te danken? Een minister die denkt dar we 20x4m² per leerling en 8m² voor de leerkracht hebben (20x4+8) hoeveel is dat voor een minister van ONDERWIJS? Wij hebben geen enkele klas van 88m² dus wereldvreemde ministers van onderwijs, dank ze af, geef ze werkloosheidsuitkering. ONNOZELAARS!

3 weeks ago

SBSO De Dageraad

Wij zijn er klaar voor! πŸ‘
Graag verwelkomen we maandag onze leerlingen van het 5de jaar en ABO van de afdeling Bakkersgast.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Dikke proficiat aan jullie allemaal jullie doen dar super een school om fier op te zijn ❀️

Load more